2015. feb 03.

Nézzük mit is látunk !

írta: HumanDesignBlog
Nézzük mit is látunk !

Remélem januártól ez a kis idő elegendő volt, hogy mindenki elkészíthesse a HD ábráját.

Akinek nem sikerült, ne aggódjon, utólag is végig lehet menni a folyamaton, semmilyen hátránya nem keletkezik abból, ha most lemarad. Ha segítségre lenne szükségetek az HD ábra elkészítésével kapcsolatosan, akkor írjatok a humandesignblog kukac gmail pont com címre. Ha olyan téma merül fel amit többen is kérdeztek, akkor itt az oldalon is közzé teszem, hátha másnak is segít.

 

Nos hát akkor, elérkezett a pillanat, csapjunk bele a húrokba :)

Most hogy elkészítettük az első saját HD ábránkat, vegyük szemügyre mit látunk, láthatunk az ábrán.

A Human Design ábra részei:

  • jó esetben látszódik a nevünk - NAME
  • A típusunk - TYPE
  • A profilunk - PROFILES
  • A meghatározásunk - DEFINITION
  • A belső hatalom - Inner Authority
  • A Stratégiánk - Strategy
  • Az érzés amikor nem önmagunk vagyunk - Not self theme
  • Az inkarnációs keresztünk - Incarnation Cross

Ezen felül láthatunk két oldalt piros és fekete színnel jeleket a 12 bolygó jelével és két számmal. Valami ilyesmit kell látnotok ami a sárga kereteken belül van:

 

 

A FEKETE számozás mutatja a tényleges születésnapunkat. Ez a tudatos Énünk. A fekete színnel jelölt elemek az ábrán olyan szempontok a személyiségünket érintően melyek bizonyos mértékig tudatunkban vannak illetve bizonyos mértékben tudatosan ellenőrzésünk alatt tarthatjuk.

A PIROS színnel jelöltek a tudattalanunkat és a hozzá kapcsolódó születésnapunkat jelöli. Ez az időpont nagyjából a születésnapunkat három hónappal megelőző a pillanatra tehető. Ez a mi Tudatalatti személyiségünk.

A két szám közül az első a kapukat jelöli azaz a számmal megjelölt I-Ching ábrát, a második szám a kapcsolódási vonalat a 6 vonal közül. (pl.64.4 az jelenti, hogy a 64-es kapuhoz vagy Génkulcshoz kapcsolódik a 4-es vonalon keresztül)

Zodiákus jelentéseit ezen az ábrán láthatjátok:

Az energia központok

Az ábra közepén egy emberi alakot láthatunk színes vagy fehér ábrákkal, a belsejükben számokkal, melyeket piros, fekete, pepita vagy fehér vonalak kötnek össze:

Ezek az energia központjaink, (vagy mások csakra-ként hivatkoznak rá) ahogy összeköttetésben vannak egymással és láthatunk 64 kaput is ami a 64 I-Ching szimbólumra utalnak.

A Csatornák

A következő dolog, amit észrevehetünk a HUMAN DESIGN ábránkon azok a csatornák. Ezek azok a vonalak, amelyek összekötnek két központot. Láthatjuk, hogy ezek a vonalak egy része piros színű, néhány fekete, néhány felváltva fekete / piros azaz pepita és néhány teljesen fehér vagy színtelen.

Ha van egy csatorna, amely a központok mindkét végét összeköti akkor MEGHATÁROZOTT csatornáról beszélünk. Ha egy csatorna fehér vagy nincs kitöltve, akkor NYITOTT csatornáról beszélünk.

Ha a csatornában csak egy kapu MEGHATÁROZOTT akkor, azt Függő Kapunak hívjuk.  A Függő Kapu mindig azokat az embereket vonzza, akiknél az adott csatorna másik fele, szintén Függő Kapu. Ezt elektro-mágneses vonzásnak hívjuk.

  

Szólj hozzá

HD-Blog