2015. feb 12.

A Kilenc energia központ

írta: HumanDesignBlog
A Kilenc energia központ

A Kilenc energia központ funkciója és biológiai kapcsolatuk

9center_2.png

Az első dolog ami feltűnhet az ábrán, az a kilenc geometrikus alakzat. Ezeket a formákat a kilenc energia központnak nevezzük. Minden központ végzi és irányítja egy bizonyos fajta energia áramlását - áramoltatását, mely hatással van teljes életünkre.

Ha egy ilyen központ színes, akkor MEGHATÁROZOTT központról beszélünk. MEGHATÁROZOTT központ = adóegység, mellyel átadjuk a környezetünknek az energiát.

Ha egy központ fehér vagy színtelen akkor NYITOTT központról beszélünk. 

Az ábrán a MEGHATÁROZOTT központok képviselik, a személyiségünk azon aspektusait, amelyek összhangban vannak az igazi és eredeti személyiségünkkel.

A NYITOTT központok képviselik a személyiség azon területeit, melyek nincsenek összhangban az személyiségünkkel. Ahol NYITOTT központunk van, ott az energiát- és információt másoktól vesszük, de nem csak vesszük, hanem fel is erősítjük, sőt fel is dolgozzuk azokat. Tehát NYITOTT központok = Vevőkészülékeink, amikkel az energiát vesszük a környezetünkből.

 

És itt jön a dolog egyik szépsége, már rögtön az elején. Ezek a központok kapcsolatban vannak belső szerveinkkel,  energetikai rendszerünket könnyen tesztelhetjük is az adott meridián pontok megnyomásával, vagy tenyerünk adott belső szervünk fölé helyezésével. Ezeket még részletesebben át fogjuk beszélni, de addig is íme egy példa, próbálgassátok otthon, és jelezzetek vissza mit tapasztaltatok.

A SZAKRÁLIS energia tesztelése:

Mivel a Szakrális központhoz a nemi szervek és a vese meridián energiája társul, így a Vese meridiánon lehet tesztelni. 

Vese meridián pont:

sc_testing_1.png

 

 

                                                                                       

Tenyerünket a nyíllal

jelölt pontok fölé helyezzük a

bőrünktől kb. 1-4 cm távolságra

 

sc_testing_2.png

 

A szakrális energiának a tesztelését elsősorban olyanoknak javasolnám akiknél a központ meghatározott a HD ábrájuk alapján, azaz akiknek alulról a második négyzet nem fehér.

Azt szeretném kérni tőletek, hogy akinek sikerült tesztelni az energia központját az egy rövid visszajelzés akár az email címre, akár ide az oldalra is kommentként jelezze legyen szíves.

 

 

 

Szólj hozzá

HD-Blog