2015. feb 13.

Mégegyszer

írta: HumanDesignBlog
Mégegyszer

Furcsa, hogy nem először kérdezi meg tőlem valaki, hogy "ez a human design ez egy szekta???"

Mivel ismételten felmerült egy ilyen jellegű kérdés, igaz csak szóban, azért megpróbálok rá válaszolni, habár már egyszer megpróbáltam, lehet, hogy rosszul fogalmaztam.

A Human Design nem egy szekta, és nem is egy vallás. Nem egy hit rendszer, még hinned sem kell benne. Nem egy agymosoda, nem fogja senki átmosni az agyad, és nem fog rákényszeríteni imádságok, mantrák hajtogatására. A Human Design rendszer nem egy filozófiai irányzat, és nem is történetek,mesék, regék gyűjteménye. A Human Design nem Coaching rendszer, nem a jövőképed tisztázásáról és a céljaid kitűzéséről szól. Megmutatja kik vagyunk valójában és hogyan működünk.

Ha egyetlen egyszer is megfordult a fejedben az a kérdés, egy adott szituációval kapcsolatban, hogy "de hát miért???" akkor erre most megtalálod a választ.

Ez egy térkép, egy rendszer, ami megmutatja, hogyan működünk mind biológiai, mind kémiai, mind fizikai mind pszichikai és mind asztrológiai szinten. Összekapcsolja  és megmutatja a keleti kultúrák és a nyugati kultúrák kapcsolatát, a biológiai DNS szintű felismeréseit. Megmutatja miként lettünk tervezve, mi a természetes valónk, és milyen tulajdonságok állnak rendelkezésünkre, hogy ki tudjuk hozni magunkból a maximumot, azt amik valójában vagyunk és amiért születtünk.

 

mandala.png

 

NINCS OLYAN, HOGY VALAKI JÓ VAGY ROSSZ.  NINCS OLYAN, HOGY VALAMELYIK ÁBRA A MÁSIKNÁL JOBB VAGY ROSSZABB LENNE. NINCS OLYAN TULAJDONSÁG AMI JOBB VAGY ROSSZABB LENNE A MÁSIKNÁL.

Ha elkészítettétek az ábrátokat azonnal láthatjátok az egyediségeteket. Az oldalon láthattok híres emberek HD ábráit a CELEB HD menüpont alatt, ahol máris össze tudjátok hasonlítani a saját ábráitokat.

Ezért azt kérem mindenkitől, hogy ne higgyen el nekem se semmit, csak szánjon rá egy kis időt, hogy elolvassa a leírtakat, majd próbálja ki, figyelje önmagát, és a változásokat.

Annak pedig kifejezetten örülnék, ha a tapasztalatokat megosztanátok velem, akár itt az oldalon vagy a kapcsolatok fülön található  e-mail címre is elküldhetitek.

 

Szólj hozzá

Gépház