2015. jan 16.

I-Ching - Gene Keys - Génkulcsok

írta: HumanDesignBlog
I-Ching - Gene Keys - Génkulcsok

Richard Rudd  a Human Design alapjaira építkezve egy önálló rendszert dolgozott ki. A rendszer a 64 Ji King hexagram feldolgozását tartalmazó könyvből,

egy személyre szabott profilból, és a személyes profil értelmezését és egyéni feldolgozását támogató programból áll. 
 
Richard Rudd szerint a Génkulcsok az egyik út a megvilágosodás felé.
A DNS-ünkben kódolva van a magasabb tudati szint eléréséhez szükséges minden információ.
Ahhoz, hogy betekintést nyerhessünk a saját Holo-Genetikus profilunkba meg kell értenünk
hogy  DNS-ünk nincs előre beállítva, hanem érzelmeink, tapasztalataink, gondolatainknak megfelelően változik, változhat.  Richard Rudd arra próbál rávilágítani, hogy minden emberben egy GÉNIUSZ lakozik. A géniuszunk előhívásához, életre keltéséhez, megértéséhez nyújt segítséget.
A profil ezen linken érhető el: http://www.genekeys.com/profile/
Az oldalon az első lépést ingyenesen megtehetjük. Elkészíthetjük a saját Holo-Genetikus profilunkat. Az elkészített elemzéshez, alap értelmezéshez, segítséget itt a Blog oldalain is fogtok találni. Mindehhez a már ismert I-Ching vagy Ji King rendszeren, a 64 hexagramon keresztül fogunk eljutni.
Magyar nyelven Nagy Katalin (www.nagykatalin.hu) foglalkozik a Human Design és a Génkulcsok ismereteit is alkalmazó tanácsadással.    Az idei évben Nagy Katalin nem kis vállalkozásba kezdett. A Génkulcsok aktiválási sorrendjének megfelelően egy éven keresztül mind a 64 Génkulcsot részletesen bemutatja nekünk.
Szólj hozzá

I-Ching