2015. nov 06.

Génkulcsokhoz

írta: HumanDesignBlog
Génkulcsokhoz

Mostanában elmaradoztak a bejegyzések génkulcs témában. Kérlek benneteket, akit esetleg komolyabban is érdekel látogasson el az alábbi oldalra ahonnan mindenki a saját profilját le tudja ingyen tölteni. itt

Tudnotok kell, hogy a génkulcsok a Human Design alapjaira épülnek és a DNS-ünkben kódolt üzenetek megnyitása útján segít megismerni egyediségünket, életfaladatainkat felvállalt feladatainkat, és helyes működésünknek köszönhetően rejtett ajándékainkat. Ennek megvalósításához kérem fogadjátok szeretettel az alábbi bevezetést:

 

 

Az iránytű – Génkulcs profilod, az úgy nevezett Hologenetikus profil  személyre szabott szekvenciákat tartalmaz, amelyek feltárják életed és kapcsolataid magasabb célját, és egy mély személyes utazásra hívnak meg.  

Az utazás – Az Arany Út (Golden Path) egy szemlélődésre épülő program, amely során a génkulcsokat saját életedre alkalmazod. A folyamat elősegíti a tudat kitágulását és megvilágosodását, és szíved megnyílását.

A rendszer azon a felismerésen alapul, hogy DNS-ünk nincs mereven előre programozva, ahogyan azt korábban hittük. Génjeink egy érzékeny nyitott rendszert alkotnak, és reagálnak érzelmeinkre és gondolatainkra, – vagyis tudatunk, az élethez való hozzáállásunk teremti  valóságunkat.

Minden Génkulcsnak három frekvenciája van: az Árnyék, az Ajándék és a Szidhi.

Az Árnyék frekvencia az egyéni túléléshez kapcsolódó félelmeken alapul. Ezt áldozati minőségként éljük meg, amikor  elkülönültnek és a külső erőknek  kiszolgáltatottnak érezzük magunkat. Jellegzetes reakciónk, hogy másokat hibáztatunk állapotunkért, és szégyelljük magunkat helyzetünk miatt. Hozzáállásunk megváltoztatásával,félelmeink elfogadásával  képesek vagyunk kiemelkedni az Árnyék frekvenciából, és felfedezni a benne rejlő Ajándékokat.

Az Ajándék frekvencia a nyitott szívvel élő teremtő ember frekvencia tartománya. Amint magasabb frekvenciájú fényenergia járja át DNS-ünket,  megnyílnak az ott szunnyadó teremtő energiák. Fizikai szinten ez a testben zajló kémiai folyamatok átalakulásában, nagyobb életerőben jelenik meg. Érzelmi szinten emelkedettség, öröm és optimizmus jellemzi. Mentális téren új felismerések és egyre növekvő  kreativitás kísérik. Az Ajándék frekvencia meghatározó vonása, hogy az ember teljes felelősséget vállal sorsáért: gondolataiért, érzelmeiért, szavaiért és cselekedeteiért.

Szidhi frekvencia (a szanszkrit kifejezés „Isteni Ajándékot” jelent) a spirituális megvilágosodás szintje. A 64 Szidhi az Isteni minőség 64 arca, megnyilvánulása. Maga a felismerés minden esetben ugyanaz, ám kifejeződésük  eltérő.

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnéd, hogy segítsek Génkulcs profilod értelmezésében, és az „Arany Út” bejárásában, az alábbi elérhetőségeken találsz:

Nagy Katalin

EFTesTerapia@gmail.com

Tel: +36 20 4201240

 

Szólj hozzá

I-Ching